Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Ahmet Taşgetiren: "MHP Lideri Bahçeli'nin seçimlere kendi logosu ile girmesi partisini kurtarmaya yönelik bir hamle mi?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, seçimlere kendi logosuyla girmesi tartışmaları sürüyor. Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, Bahçeli'nin bu kararını, partisini kurtarmaya yönelik bir hamle olarak yorumladı.

Taşgetiren, MHP'nin AK Parti ile ortak listeyle seçime girmesinin daha mantıklı bir seçenek olduğunu belirtirken, Bahçeli'nin kendi logosuyla seçime girmesiyle partisini riske attığını ifade etti.

Öte yandan, Bahçeli'nin bu kararının, Cumhur İttifakı'nın seçimlerde başarısız olacağı yönündeki endişelerinden kaynaklanabileceği de konuşuluyor. Ancak, Bahçeli'nin kendi partisinin gücünü arttırmayı hedeflediği ve bu yolla seçimlerden daha iyi bir sonuç elde etmeye çalıştığı da öne sürülüyor.

MHP'nin seçime kendi logosuyla girmesinin, partinin Meclis'e sınırlı sayıda milletvekili sokabileceği ve ittifakın milletvekili sayısının düşeceği riskini taşıdığı belirtiliyor. Ancak, Bahçeli'nin bu kararının seçim sonuçları üzerindeki etkisi henüz net değil ve konuyla ilgili tartışmalar devam ediyor.