Hot Posts

6/recent/ticker-posts

AKP MKYK Yedek Üyesi Eyüp Gökhan Özekin, Ankara Milletvekili Adayı Oldu

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) yedek üyesi ve Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Eyüp Gökhan Özekin, Ankara 1. bölgeden milletvekili adayı oldu. Ancak Özekin'in eşi Şerife Özekin'in geçmişte bir kafeyi basarak korumalarıyla birlikte 3'ü kız 4 çocuğu dövmesiyle ve Atatürk'e hakaret etmesiyle gündeme gelmişti.

Şerife Özekin hakkında açılan dava sonucunda, "basit yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 13 yıl 5 ay hapis cezası istenirken, Eyüp Gökhan Özekin hakkında takipsizlik kararı verilmişti. Ancak mağdur aileler, şüphelileri azmettirmekle suçladığı Eyüp Gökhan Özekin'in siyasi kariyerine devam etmesine tepki gösteriyorlar.

Öte yandan, Eyüp Gökhan Özekin'in eşi Şerife Özekin'in Atatürk'e hakaret ettiği bir ilan yayımlanmıştı. İlanda Atatürk için "Olmasaydı da olurduk" ifadesi kullanılmıştı. Bu da Özekin'in adaylık sürecinde tartışmalara neden oluyor.

Ankara 1. bölgede 10. sıradan aday gösterilen Eyüp Gökhan Özekin, seçimlerde nasıl bir sonuç elde edeceği merakla bekleniyor.