Hot Posts

6/recent/ticker-posts

AKP'li Meclis Üyesinden Şok İstifa! Zamlara ve Hayat Pahalılığına Tepkisiyle Gündemde

AKP'li Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, zamlara ve hayat pahalılığına olan tepkisiyle sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Ancak bu tepkisi parti içinde büyük bir dalga yarattı ve Çınar, AKP İl Başkanlığı tarafından istifasının istendiği açıklandı. Görünen o ki, çarpıcı açıklamalarının ardından partisinden ihraç edilecek. İlginç bir detay olarak, Çınar'ın daha önce Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlatarak gündeme gelmiş olması da hafızalardan silinmiyor.

Sabrının tükenmesiyle yaşadığı tepki, partisinde ve yerel medyada büyük yankı uyandıran Çınar, sağlık işçilerinin geriye dönük haklarının ödenmesi için yaptığı basın açıklamasıyla da dikkat çekmişti. Bu açıklamada, hayat pahalılığına karşı duyduğu öfkeyi dile getiren Çınar, "Artık sabrımız bitti" diyerek hükümetin ekonomi politikalarına karşı duruş sergilemişti.

AKP İl Başkanlığı ise Çınar'ın tepkileri ve açıklamaları sonrasında parti içi kurullarında istişareler yaparak, Meclis Üyeliği'nden affını istedi. Bunun üzerine Hacer Çınar'ın meclis üyeliği görevine son verilecek ve parti içindeki süreci izleyeceğiz.

Son olarak, Çınar'ın Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlatarak dikkat çekmiş olması da ilginç bir detay. AKP'nin içinde yaşanan bu hareketli ve olaylı gelişmeler, Bolu'da siyasi gündemin en üst sıralarında yer alıyor. Sabrının taşması ve yaptığı cesur açıklamalarla dikkat çeken Çınar'ın ne gibi adımlar atacağını ve parti içindeki sürecin nasıl şekilleneceğini yakından takip edeceğiz.