Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 8 Yıllık Evliliklerini Anlaşmalı Olarak Sonlandırdı!

Sanat dünyasının tanınmış çiftlerinden Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Uzun bir süredir sorunlar yaşadıkları bilinen çift, anlaşmalı bir şekilde boşanma kararı aldı. Boşanma işlemleri, çiftin tatilde oldukları sırada İzmir'de gerçekleştirildi.

Boşanma sonucunda çiftin ortak kararıyla çocuklarının velayeti Ceyda Düvenci'ye verildi. Çiftin birlikte sahip olduğu ve 7 yaşındaki Okan Ali adındaki oğullarının velayeti, anneleri tarafından üstlenilecek.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin boşanma kararı, sanat dünyasında ve hayranları arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Uzun yıllar boyunca birlikte olan ve mutlu bir evlilikleri olduğu bilinen çiftin bu kararı, çevrelerindeki insanları da etkiledi.

Her iki tarafın da karşılıklı anlayışla ve saygıyla hareket ettiği belirtilen anlaşmalı boşanma süreci, çiftin gelecekteki ilişkileri ve işbirlikleri konusunda olumlu bir zemin oluşturmayı hedefliyor. Özellikle çocuklarının refahı ve mutluluğu için her iki tarafın da elinden geleni yapacağı ifade ediliyor.