Hot Posts

6/recent/ticker-posts

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül'e TBMM’de Saldırı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaşanan olaylar ülkenin gündemini meşgul ederken, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisinin grup toplantısının ardından eski ANAP milletvekili Turan Tüysüz'ün saldırısına maruz kaldı. Olay, TBMM koridorlarında gerçekleşti.

Yaşanan tatsız olayın ardından, CHP'li Mustafa Sarıgül bir basın toplantısı düzenledi ve yaşananları şu şekilde açıkladı: "Grup toplantısından çıktığımda, ismini daha sonra öğrendiğim geçmiş dönem bir milletvekili hiç bilmediğim konularla ilgili sorular sordu. Ben de kendisine 'tanımıyorum sizi, burası yeri değil' dedim ve uzaklaştım. Kendisi ileri geri konuşmaya devam etti. Yüce parlamentoda bunların konuşulması hoş değil. Bugün Türkiye'nin gündeminde olağanüstü bir seçim varken, böyle bir talihsiz olayla karşı karşıya kalmak beni gerçekten son derece üzdü. Geçmiş dönem milletvekilliği yapmış bir arkadaşımızın nerede ne konuşacağını bilmemesini üzüntüyle karşılıyorum. Umarım bir daha böyle bir tartışma olmaz."

Öte yandan, saldırgan Turan Tüysüz ise saldırı iddialarını 'bir şey yok' diyerek yanıtladı ve nedeni olarak 'alacak-verecek meselesi' olduğunu ileri sürdü.

CHP'den yapılan açıklamada ise saldırının asıl nedeninin, Mustafa Sarıgül'ün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik desteği olduğu belirtildi.