Hot Posts

6/recent/ticker-posts

19 Mayıs İlçesi Güreş Takımı Okul Sporlarında Başarılı!

Son yıllarda 19 Mayıs ilçesi, güreş sporunda önemli başarılara imza atmıştır. Özellikle Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Serbest Stil Güreş müsabakalarında 19 Mayıs Hatip Ortaokulu Güreş Takımı, Samsun üçüncüsü olmuştur. Bu başarıda, öğrencilerin hazırlanmasında üç yıldır devam eden atölye çalışmalarının büyük katkısı vardır.

19 Mayıs Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi ile koordineli olarak gerçekleştirilen sportif çalışmaların başarılı sonuçları, her geçen gün daha fazla öğrencinin yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile olmaktadır. Okul Müdürü Ahmet Kafkas, her öğrencinin yeteneklerinin ortaya çıkması için okulda çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlendiğini, bu sayede başarı kervanına yeni öğrencilerin katıldığını belirtmiştir.

Güreş Takımı Antrenörü Hüseyin Sivri, öğrencilerle haftanın her günü spor yapıp çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ve öğrencilerin yeteneklerinin ortaya çıkartılarak bu yeteneklerinin geliştirilmeye çalışıldığını ifade etmiştir. Bu sayede öğrencilerin başarılı olmalarını sağladıklarını belirten Sivri, öğrencilerinin başarılarının kendilerini gururlandırdığını söylemiştir.

Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan Çiçek de spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür edilmesi gerektiğini ifade etmiştir. Başarıların her geçen gün artacağına inandığını belirten Okul Müdürü Ahmet Kafkas, 19 Mayıs ilçesinin güreş sporunda önemli bir yer edineceğine ve gelecekte de başarılara imza atacağına inandığını ifade etmiştir.

Sonuç olarak, 19 Mayıs ilçesi, güreş sporunda gösterdiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmektedir. Öğrencilerin yeteneklerinin ortaya çıkartılması ve geliştirilmesi için yapılan çalışmaların, bu başarıların arkasındaki en önemli etken olduğu görülmektedir. Okullarda yapılan spor faaliyetlerinin öğrencilerin kişisel gelişimlerine ve başarılarına katkı sağladığı bir kez daha kanıtlanmıştır.