Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Lionel Messi, PSG'ye Özür Diledi: "Yaptığım Şey İçin Özür Dilerim ve Kulübün Kararını Bekliyorum"

PSG'nin yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin Suudi Arabistan seyahati nedeniyle takımdan izin almadan kaçması ve antrenmanı kaçırması sonucu 2 hafta kadro dışı bırakılmasıyla ilgili gelişmeler futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Messi, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla kulüpten ve takım arkadaşlarından özür dilerken, PSG ise Messi'nin mesajını memnuniyetle karşıladı. Ancak bu olayın, Messi'nin PSG'deki geleceği üzerindeki belirsizliği artırdığı ve ayrılık ihtimalini güçlendirdiği konuşuluyor.

Öte yandan, PSG'nin Lorient karşısında aldığı mağlubiyet sonrası izinli olacakları düşünüp haber vermeden Suudi Arabistan'a giden Messi'nin kararı, kulüpte ciddi bir krize neden oldu ve oyuncu 2 hafta kadro dışı bırakıldı.

PSG, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Messi'nin bu olay sonrası ne yapacağı konusunda merakla bekleniyor. Barcelona başta olmak üzere birçok takımın ilgisini çeken Messi'nin, PSG'den ayrılma ihtimali her geçen gün daha da güçleniyor. 

Messi, bu sezon PSG forması altında 37 maçta sahaya çıkarken, 20 gol atıp 19 asist yaparak takımının başarısına önemli katkılar sağladı. Bu olayın, PSG'nin Şampiyonlar Ligi ve Fransa Ligue 1'deki son haftalardaki mücadelesi üzerinde nasıl bir etki yaratacağı da merak konusu.