Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Afgan Kimliği Altında Türklere Küfür Eden Şüpheli Gözaltına Alındı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan bir şahıs, sosyal medya hesapları üzerinden kendisini Afgan olarak tanıtarak Türklere ağır küfürler ettiği videolar paylaşmıştı. Ancak Emniyet'in yaptığı araştırmalar sonucunda şahsın gerçek kimliği ortaya çıktı ve şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarına göre, söz konusu şahsın Afgan değil Türk olduğu, isminin Mehmet B. olduğu ve yüzde 50 zihinsel engelli olduğu belirlendi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla şüpheli gözaltına alındı ve hukuki süreç başlatıldı.

Sosyal medya hesaplarında Atatürk, şehit polis Gaffar Okkan ve 15 Temmuz'da Semih Terzi'yi etkisiz hale getirerek faciayı önleyen şehit asker Ömer Halisdemir'e yönelik ağır küfürler savunan şahıs, aynı şekilde Türk milletine, Allah'a ve Kur'an-ı Kerim'e de hakaretlerde bulunmuştu.

Öte yandan, skandal görüntüler arasında, "Türk kızları vermiyor, ben de kediye çaktım" ifadesini kullanan şahsın, bir kediye tecavüz ettiği anları canlı yayınla takipçilerine izlettiği ortaya çıktı. Paylaştığı bu ahlaksızlık karşısında gelen tepkilerin ardından hesabını kapatan şüpheli, Emniyet'in titiz çalışmaları sonucu yakalanarak adaletin önüne çıkarılacak.

Video:

Kaynak: odatv4.com