Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Levent Gültekin: "Kazanamayacağını bile bile aday oldu, 'Adaylığımı engelleme şansım yok' dedi"

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapıldığını iddia eden bir görüşmeyi aktaran gazeteci Levent Gültekin, ilginç açıklamalarda bulundu. Gültekin, Kılıçdaroğlu'na ülke için son şans olduğunu ve bu şansın heba edilmemesi gerektiğini söylediğini ifade etti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun kendisine "Adaylığımı engelleme şansım yok" cevabını verdiğini iddia etti.

Medyascope'tan Ruşen Çakır'ın katıldığı ortak yayında konuşan Levent Gültekin, Twitter üzerinden yaptığı bir sohbet sırasında Kılıçdaroğlu ile geçen yıl Nisan ayında yaptığı görüşmeyi anlattı. Gültekin, Kılıçdaroğlu'na adaylığıyla ilgili bir kitap yazdığını ve aday olmasının planlandığını söylediğini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun ise "Ülke bitti, hiçbirimizin kurtarma şansı yok" şeklinde bir yanıt verdiğini iddia etti.

Gültekin, görüşmenin devamında Kılıçdaroğlu'na ülkeyi kurtaramayacaklarını düşünüyorsa neden aday olduğunu sorduğunu ifade etti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun kendi adaylığını engelleme şansının olmadığını söylediğini iddia etti.