Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Fenerbahçe Hatayspor'u 4-2 Mağlup Etti

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Hatayspor'u Kadıköy Ülker Stadı'nda ağırladı. Mücadele sonucunda Fenerbahçe, Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek bu sezonki galibiyet serisini 17'ye çıkardı.

Fenerbahçe'nin galibiyetinde etkili olan goller, sırasıyla 7. dakikada Sebastian Szymanski, 15. dakikada Bright Osayi-Samuel, 39. dakikada Edin Dzeko ve 63. dakikada İrfan Can Kahveci tarafından atıldı. Hatayspor'un golleri ise 55. dakikada Faouzi Ghoulam ve 90+4. dakikada Rayane Aabid ile geldi.

Bu sonuçla Fenerbahçe, ligde 9 maç sonunda 27 puanla liderlik koltuğundaki yerini koruyarak, namağlup unvanını sürdürdü. Hatayspor ise bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı ve 14 puanla ligde yer aldı.

Fenerbahçe, bu galibiyetle Süper Lig tarihinde en iyi başlangıca imza atan kulüp olma unvanını geliştirdi. İsmail Kartal yönetimindeki takım, yeni hedefini 10 maçta 10 galibiyet olarak belirledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, bu başarıyla Christoph Daum'un rekorunu devralarak ligde en iyi başlangıç yapan teknik direktör oldu. Ayrıca, üst üste en fazla maç kazanan Fenerbahçe teknik direktörü olan Aykut Kocaman'ı da yakaladı. İsmail Kartal, son 10 lig maçını galibiyetle tamamlamayı başardı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı çıktığı 4. maçtan da galip gelemeden ayrıldı.