Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Fransa'da 6 Havalimanı, Bomba İhbarı ve Saldırı Tehdidi Nedeniyle Boşaltıldı: Ülke Genelinde Alarm!


Fransa'da bugün sabah saatlerinde gerçekleşen bomba ihbarı ve saldırı tehdidi, ülke genelinde 6 önemli havalimanının boşaltılmasına ve uçuşların durdurulmasına neden oldu. Fransa Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Lille, Bron, Nice, Nantes, Toulouse ve Beauvais'daki havalimanlarında herhangi bir uçağın kalkmadığı ve ikinci bir emre kadar uçuşların askıya alındığı belirtildi.

Polis yetkilileri, söz konusu havalimanlarına bomba ve saldırı ihbarı aldıklarını duyurdu. Bu tehditler üzerine güvenlik ekipleri havalimanlarında bomba arama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Yolcular, havalimanlarına iniş yaptıktan sonra terminale giriş yapamıyor ve çıkış kapılarına yönlendiriliyor. Sosyal medyada havalimanlarından yapılan paylaşımlarda boşaltma operasyonlarının nasıl gerçekleştiği görülebiliyor.

Fransız yetkililer, bu tehditlere ciddi bir şekilde yaklaşıyor ve güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Bomba ihbarlarının ardındaki gizli tehlikenin ne olduğu hala belirsizken, Fransa'da genel bir alarm durumu hüküm sürüyor.