Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Karadeniz Rüzgarı Estiği Yerde Değişiklik! Meteoroloji Uzmanından Hava Durumu Açıklaması

Karadeniz bölgesinin incisi Zonguldak, Trabzon, Sinop, Samsun, Rize, Ordu, Giresun ve Artvin'de hava durumu değişiyor! Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla vatandaşları bekleyen hava durumuyla ilgili bilgilendirdi.

Marmara bölgesinin yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğu bu günlerde, Karadeniz kıyılarına farklı bir hava geliyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Zonguldak'tan Artvin'e kadar olan illerde nelerin beklediğini açıkladı.

Uzman Şen, "İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu'da kar ve karla karışık yağmur etkili olacak. Ancak, Karadeniz kıyılarına yağmur şeklinde yağışlar düşecek. Marmara ve Ege'de ise kuzeyden esecek rüzgar zamanla fırtına hızında artacak. Sıcaklıklar 1-2 derece düşüş gösterecek" dedi.

Şen'in açıklamaları, Karadeniz Bölgesi sakinlerini hava durumları konusunda bilgilendirecek nitelikte. Havanın ne zaman değişeceğini ve hangi illerde hangi durumların yaşanacağını öğrenmek için uzmana kulak vermek önemli. Karadeniz'in coğrafyasında beklenen hava olaylarını keşfetmek için takipte kalın!