Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Mauro Icardi'nin Muhteşem Performansıyla Galatasaray, Beşiktaş'ı Derbide Devirdi!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanan unutulmaz Galatasaray - Beşiktaş derbisi, Mauro Icardi'nin kahramanlığına sahne oldu. Galatasaray, 30. dakikada 10 kişi kalan Beşiktaş'ı son anlarda bulduğu penaltı golüyle 2-1 mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. İşte bu nefes kesen derbiye dair tüm detaylar:

Maçın 26. dakikasında, Mauro Icardi adeta derbiye damgasını vurdu. Kaan Ayhan'ın kafayla gönderdiği topu ağlarla buluşturan Icardi, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Arjantinli yıldızın derbilerde attığı dokuzuncu golü olarak kayıtlara geçti ve Gheorghe Hagi'ye ait olan rekoru kırdı.

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, 30. dakikada VAR kararı sonrasında kırmızı kart gördü. Bu karar, Beşiktaş cephesinde büyük tartışmalara neden oldu. Teknik direktör Burak Yılmaz ve oyuncular, hakem kararına sert tepki gösterdi.

Beşiktaş, 10 kişi ve 1-0 geride tamamladığı ilk yarıdan sonra oyuncu değişiklikleri ile ikinci yarıya başladı. Bu değişikliklerin etkisiyle, Alex Oxlade Chamberlain 69. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Chamberlain'ın muhteşem golü, Beşiktaş'ın umutlarını artırdı.

Derbinin son anlarına yaklaşırken Galatasaray, bitime dakikalar kala penaltı kazandı. Mauro Icardi'nin soğukkanlı vuruşuyla Galatasaray öne geçti ve sonucu belirledi. Icardi, derbilerdeki gol sayısını 10'a yükseltirken Galatasaray galibiyeti garantiledi.

Bu zaferle Galatasaray, puanını 25'e yükselterek galibiyet serisini 8 maça taşıdı. Beşiktaş ise 16 puanda kalarak zirve yarışında geriye düştü.

Beşiktaş taraftarları, 1630 gün aradan sonra Galatasaray'ın stadyumu RAMS Park'ta takımlarını yalnız bırakmadı. Taraftarlar, 2400'e yakın kişiyle coşkuyla destek verdiler.