Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Netflix'in Yeni Gözdesi! Scott Pilgrim Takes Off'un Heyecan Veren Animesi ve Oyuncu Kadrosu!

Netflix, abonelerine her geçen gün daha fazla özel içerik sunmaya devam ediyor. Scott Pilgrim serisinin beklenen animesi olan "Scott Pilgrim Takes Off," Netflix platformunda hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Yapım, 2010 yapımı "Scott Pilgrim vs. the World" filminin orijinal oyuncu kadrosunu geri getirerek, serinin hayranlarını heyecanlandırıyor. Bryan Lee O’Malley'nin yaratıcı katkıları ve Edgar Wright'ın yapımcılığıyla, Scott Pilgrim dünyası tekrar canlanacak.

Scott Pilgrim Takes Off Ne Zaman Vizyona Girecek?

"Scott Pilgrim Takes Off" animasyon dizisi, 17 Kasım tarihinde Netflix'te yayınlanacak. Dizi, 23 yaşındaki Sex Bob-Omb basçısı Pilgrim (Michael Cera) ve yeni aşkı Ramona Flowers'ın (Mary Elizabeth Winstead) eski sevgilisini yenmek için yaşadığı maceraları izleyicilerle buluşturacak.

Klasik Hikayeden Farklı Bir Macera

Dizinin yaratıcılarına göre, "Scott Pilgrim Takes Off," çizgi romanlardan ve filmden esinlenerek oluşturulsa da tamamen klasik bir uyarlama olmayacak. Edgar Wright, Bryan Lee O’Malley'in dizi fikrinin "klasik hikayeden çok daha maceracı" olduğunu belirtiyor. Bu nedenle, hem serinin sadık hayranları hem de yeni izleyiciler büyük bir merakla yeni diziye bakmayı bekliyor.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Michael Cera ve Mary Elizabeth Winstead'in başrollerde olduğu dizi, Kieran Culkin, Ellen Wong, Brie Larson, Chris Evans, ve Aubrey Plaza gibi başarılı aktörleri de tekrar bir araya getiriyor. Ayrıca, Scott Pilgrim vs. the World: The Game filminin müziklerini yapan grubun, Anamanaguchi'nin müziği de dizide yer alacak.

Manga ve film uyarlamalarını sevenler için büyük bir heyecan kaynağı olan "Scott Pilgrim Takes Off," Netflix izleyicileri için kaçırılmaması gereken bir yapım olacak. Bakalım, bu benzersiz dünya tekrar nasıl karşılanacak? 17 Kasım'da tüm soruların yanıtları izleyicilerle buluşacak.