Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Antalya'da Kaybolan Merve Şevval Elmas'ın Cansız Bedeni Sahilde Bulundu!


Antalya'da yaşanan trajik olayın izleri, son 6 günde sahile vuran 8 cansız beden arasında kaybolan Merve Şevval Elmas'a ait olduğu belirlenince daha da derinleşti. Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki Merve, 4 Ocak'ta kaybolmuş ve ailesi tarafından endişeyle aranıyordu. Ancak, acı bir gerçekle yüzleşildi ve Merve'nin bedeni sahilde bulundu.

Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, "Acımla baş başayım. Rabbime şükürler olsun Mervem’in mezarını çok görmedi bize" ifadelerini kullandı. Üniversite eğitimi için Antalya'ya gelen genç kızın kaybolma hikayesi, gündemde geniş bir yer tutmuştu. Merve Şevval Elmas'ın cansız bedeni, Kadriye Turizm Merkezi'ndeki otelin sahilinde bulundu. Polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucu bedenin Merve'ye ait olduğu belirlendi.

Baba Osman Elmas, İstanbul'dan gelen DNA testi sonuçlarına dayanarak kızının acı sonunu kabul etti. İstanbul'da defnedilecek olan Merve'nin cenazesini teslim alacak olan baba, acısını "Allah bize sabır versin. Devletime ve Türk halkına da çok teşekkür ediyorum" sözleriyle dile getirdi.