Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Skandal Dizisi 'Kızıl Goncalar'ın Üçüncü Bölüm Ön İzleme Sahnesi Yayınlandı!

'Kızıl Goncalar'ın merakla beklenen üçüncü bölümüne dair heyecan dorukta! Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini üstlendiği dizi, 8 Ocak Pazartesi günü ekranlara dönecek. Ancak, dizinin yayına girdiği gün tarikatlar tarafından hedef gösterildiğini ve RTÜK tarafından ciddi bir yaptırımla karşılaştığını hatırlatalım.

Dizinin yeni bölümünden paylaşılan ön izleme sahnesi, seyirciyi beklenmedik gelişmelerle dolu bir maceraya davet ediyor. Seküler Atatürkçü Levent ve tarikatın gölgesinde evlendirilen Meryem'in hikayesi, üçüncü bölümde de sürükleyici bir şekilde devam edecek.

Üçüncü bölümde neler olacağına dair ipuçları veren özel sahnede, Levent'in kızını kurtarma çabaları beklenmedik bir engelle karşılaşıyor. Meryem ise kızını kurtarma konusundaki kararlılığını ortaya koyarken, Naim'in ve tarikatın planlarına dair sırları öğreniyor.

Cüneyd'in gelgitli halleri, ailenin ve tarikatın geleceğini belirsizleştiriyor. Ayrıca, Mira'nın babasına olan öfkesi, onu büyük bir belanın eşiğine sürüklüyor.