Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Acun Ilıcalı, Merve'nin Diskalifiye Edilmesi Sonrası Eleştirilere Yanıt Verdi.

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 yarışması sırasında gönüllüler takımından Merve'nin diskalifiye edilmesine yönelik eleştirilere cevap verdi. Acun Ilıcalı, Merve'nin isteksiz tavırlarından dolayı takımının kaybetmesine sebep olduğunu belirterek, takımına bilerek oyun kaybettirmesine izin veremeyeceklerini söyledi.

Acun Ilıcalı, Merve'nin kendisine "bir günlük böyle bir şey oldu. Ben devam etmek istiyorum, bir daha olmayacak" demesi halinde devam edebileceğini, ancak Merve'nin bariz bir şekilde 4 sayıyı bilerek takımına zarar verdiğini ve başkalarının hakkına girmeyeceğini söyledi. Ilıcalı, bir kişinin takıma bu kadar zarar veremeyeceğini ve seyircilere de yazık olduğunu belirtti.

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nın yarışma sırasında uyuduğunu ve oyuna çıkmadığını hatırlatan seyirciler, Acun Ilıcalı'ya Merve'ye söylediklerinden dolayı tepki göstermişti. Ancak Acun Ilıcalı, Nisa'ya da neler neler söylediğini ve onun da oyununda oynamadığı için kendisine sitem ettiğini ifade etti.

Ilıcalı ayrıca, Merve'nin karakteri ve iyi niyetiyle ilgili hiçbir lafının olmadığını belirtirken, 3 aydır babasıyla ilgili bir şey söylemediği için ekibinin tatmin olmadığını da dile getirdi.

Sonuç olarak, Acun Ilıcalı, Merve'nin diskalifiye edilmesine yönelik eleştirilere yanıt verirken, takımın başarısı için yarışmacıların kasten oynamak istemediği durumlarda müdahale etmek zorunda olduklarını ve seyircilerin tepkilerine saygı duyduklarını ifade etti.