Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Fenerbahçe’den Atatürk Stadı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismini yeni sezonda Atatürk Stadı olarak değiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Saracoğlu Ailesi ile yapılan görüşmeler sonucunda onay alınmasıyla birlikte, Koç'un kararını önümüzdeki günlerde açıklaması ve 29 Ekim'de isim değişikliğinin hayata geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunda stadının adını değiştirmeyi planlıyor. Bu konu, 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 30. kuruluş yıldönümü töreninde dernek başkanı Rıfat Perahya'nın önerisiyle gündeme gelmişti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin adının Atatürk Stadı olması için yapılan çalışmalar ise son aşamaya gelmiş durumda.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cumhuriyet'in 100. yılında Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun adını Atatürk Stadı olarak değiştirmek için uzun süredir uğraş veriyor. Koç, Saracoğlu Ailesi ile yapılan görüşmelerin ardından onay alarak projeyi netleştirdi. Daha önce yaptığı açıklamada "Stat ismi yönetim kararıyla değişir. Biz de bunu yaparız. Talebin sonuna kadar arkasındayız" diyen Başkan Koç, stadın yeni adı olarak Fenerbahçe Atatürk Stadı Ülker Spor Kompleksi'ni belirledi.

Başkan Ali Koç'un bu kararı önümüzdeki günlerde açıklaması ve 29 Ekim itibariyle isim değişikliğinin hayata geçmesi bekleniyor. Fenerbahçe camiasının heyecanla beklediği bu gelişme, kulübün tarihinde yeni bir dönemin başlangıcını simgelerken, Atatürk'ün mirasını ve değerlerini kulüp çatısı altında daha da vurgulayacak.