Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Elon Musk, X'e Yeni İki Premium Abonelik Seçenekleri Getiriyor!

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra platformun adını X olarak değiştirdi ve yeni dönemde çeşitli değişiklikler ve ekonomik modeller getirdi. Şimdi de Musk, X platformuna iki yeni premium abonelik seçeneği getiriyor.

Geçtiğimiz yıl Twitter'ı satın almasının ardından Musk, X platformunda farklı bir bakış açısı sunmaya devam ediyor. Bu seferki hamlesi, iki yeni premium abonelik seçeneğini kullanıcılara sunmak.

Musk, X platformunda yaptığı bir gönderide, bu iki yeni abonelik seçeneği hakkında bilgi verdi. İlk seçenek, reklamların hala görüntülenebildiği ancak diğer tüm özelliklerin sunulduğu daha düşük maliyetli bir abonelik. İkincisi ise daha pahalı olacak ancak reklam içermeyecek.

Bu kararlar X platformunun iş modelini şekillendiriyor. Geçtiğimiz günlerde şirket, Yeni Zelanda ve Filipinler'deki yeni kullanıcılardan yıllık 1 dolarlık bir ücret almaya başladı. Bu ücret karşılığında kullanıcılar, gönderileri okuma, video izleme ve hesapları takip etme gibi temel işlevlere erişebiliyorlar.