Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Merdan Yanardağ Kitap Fuarında Okurlarıyla Buluşuyor!

Gazeteci ve TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, uzun süren hukuksuz bir tutukluluğun ardından özgürlüğüne kavuştu ve okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Şahkulu Sultan Vakfı tarafından düzenlenen 4. Kitap Fuarı, Yanardağ'ın kitaplarını imzalayacağı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Merdan Yanardağ, TELE1'deki yayınlarıyla bilinen bir isim olmasının yanı sıra montaj kumpası iddialarıyla 101 gün boyunca hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutuldu. Yanardağ'ın tahliyesinin ardından, 18 Ekim Çarşamba günü saat 11.00'de Şahkulu Sultan Vakfı'nın 4. Kitap Fuarı'na katılacak ve okurlarının kitaplarını imzalayacak.

Bu fuar, 22 Ekim Pazar gününe kadar beş gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak. Şahkulu 4. Kitap Fuarı, Alevi Bektaşi Kültür Enstitüsü, Anadolu Aydınlanma Vakfı, Cem Vakfı, Karacaahmet Sultan Dergahı, Erikli Baba Dergahı ve Garip Dede Cemevi gibi önemli kuruluşlar tarafından destekleniyor.

Fuar, 50 yazarın ve 30 yayınevinin katılacağı büyük bir etkinlik olacak. Aynı zamanda Alevilik ve Bektaşilik konularında binlerce kitabın sergileneceği bu fuar, birçok söyleşi ve dinletiye de ev sahipliği yapacak.

Şahkulu Sultan Vakfı'nın düzenlediği bu fuar aynı zamanda 'Şahkulu Bilgi, Belge, Dökümantasyon, Arşiv ve Kütüphane Merkezi'ni de açma fırsatı sunacak. Fuarın açılışına katılacak yazarlar arasında Ali Yaman, Aydın Tonga, Bülent Akın, Gül Kızılca Yürür ve daha birçok tanınmış isim yer alacak.