Hot Posts

6/recent/ticker-posts

Arda Güler'in Real Madrid'e Transferi, Türk Futbol Gündemine Damga Vurdu!

Fenerbahçe'nin ve Türkiye Milli Takımı'nın genç yıldızı Arda Güler'in İspanyol devi Real Madrid'e transfer olması, Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki Hayranlar köyünde yaşayan dedesi Mehmet Ali Güler ve babaannesi Adiye Güler'i sevince boğdu. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Arda Güler'in Avrupa'ya gitmesi nedeniyle torunlarını daha az görecek olmanın burukluğunu yaşayan Güler çifti, köydeki evlerine Arda Güler'in futbol sahalarındaki çocukluğundan bu zamana kadarki fotoğraflarının yer aldığı dev bir tablo yaptırdı.

Mehmet Ali Güler (Arda Güler'in Dedesi)

Dedesi Mehmet Ali Güler, büyük bir sevinç yaşadığını ancak aynı zamanda içinde bir ağlama hissi olduğunu belirtti. Arda Güler'in 4-5 yaşlarından itibaren futbolun içinde olduğunu ve hızla gelişim gösterdiğini anlatan dede Güler, Arda'nın başarılı bir kariyere sahip olacağını ve eleştirilere rağmen kendini kanıtlayacağını söyledi. Real Madrid transferinin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini dile getiren Güler, Arda Güler'in gelecekte Real Madrid'in 10 numarası olacağını söyleyen kaptan Modric'in de kendisini arayarak destek verdiğini paylaştı.

Adiye Güler (Arda Güler'in Babannesi)

Babaanne Adiye Güler ise Arda'yı özleyeceğini belirterek torununun gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Arda'nın köye geldiğinde sürekli futbol oynadığını ve onunla vakit geçirmenin keyifli olduğunu dile getiren babaanne Güler, Arda'nın duygusal ve iyi niyetli biri olduğunu vurguladı. Maçlardan önce ailesini arayarak dua etmelerini isteyen Arda'nın başarılı bir kariyere sahip olacağına olan inancını paylaştı.

**Kaynak: Sözcü Gazetesi**